Trainingsaanbod

Triatlon bestaat uit drie onderdelen, en voor elk van deze onderdelen voorzien we wekelijks één of meerdere trainingen. Deze trainingen gebeuren steeds in groep, maar we zorgen ervoor dat iedereen de trainingen afwerkt op eigen niveau. Zo blijft het leuk voor iedereen!

Zwemmen 🏊

De zwemtrainingen gaan door in het zwembad “De Pluimen” (Pluimstraat 18, 8600 Diksmuide) op donderdagavond van 19u30 tot 21u00 en zaterdagmorgen van 11u tot 12u.

Lopen 🏃

Elke dinsdagavond van 19u tot 20u bieden we een interval looptraining in groep aan. We spreken af aan de atletiekpiste aan sporthal De Pluimen in Diksmuide. Bij slecht weer verlaten we de piste voor wat ze is en lopen we langs de weg.

Fietsen 🚴‍♀️

Elke zondag spreken we om 8u30 om stipt af aan het SportComplex “De Pluimen” om ofwel enkele lokale ronden op techniek te trainen, ofwel om één mooie rit te fietsen.

Extra’s 🎳

Als triatlonclub voorzien we ook extra’s op trainingen zoals oefenen op de wissels (van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen), houden we zwemtrainingen in open water tijdens de zomermaanden, en nemen we ook als club af toe deel aan mountainbiketoertochten, beachruns, trailruns,…

Extra trainingen en speciale activiteiten worden gecommuniceerd via onze interne kanalen. Ieder lid is vrij om een (trainings)evenement te organiseren of aan te brengen. Dit kan via de facebookpagina of via mail naar bestuur@trizer.be.

Uiteraard hoeft dit niet enkel zwemmen, lopen of fietsen te zijn.

Try-outs 👀

Als club willen we toegankelijk zijn voor iedereen. Iedereen die wenst kan gratis enkele keren meetrainen om dan te beslissen om zich een lidmaatschap te bekomen.

Kom dus gerust een paar keer proberen. Verwittig ons wel op voorhand via bestuur@trizer.be of stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina.